Οι Υπηρεσίες μας

 

Τα προγράμματα μας είναι πάρα πολλά και απευθύνονται σε όλους όσους θέλουν με κάποιο τρόπο να έλθουν σε επαφή με την θάλασσα και το υποβρύχιο περιβάλλον.

 

1    2   3

 

 

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΣΗ.

 

Για εκείνους που δεν έχουν ξανακάνει κατάδυση και θέλουν εύκολα γρήγορα και με ασφάλεια να γνωρίσουν την μαγεία του υποβρύχιου κόσμου.

 

OPEN WATER DIVER

Πρόγραμμα εισαγωγής στην αυτόνομη κατάδυση όπου με απλές διαδικασίες διδάσκεται η αυτόνομη κατάδυση και πιστοποιείται ο δύτης για να μπορεί να κάνει καταδύσεις μέχρι βάθους 20 μέτρων.

 

ADVANCED OPEN WATER DIVER

RESCUE DIVER

OXYGEN PROVIDER

DIVEMASTER

Διαφορετικά επίπεδα για ήδη πτυχιούχους δύτες όπου αυξάνεται η εμπειρία και η γνώση των ήδη πτυχιούχων δυτών.

 

FREE DIVER

Εάν κάποιος δεν θέλει να χρησιμοποιήσει τον βαρύ εξοπλισμό της αυτόνομης κατάδυσης θέλει όμως να χαρεί τον υποβρύχιο κόσμο αυτό είναι το ιδανικό πρόγραμμα που μαθαίνει στον κάθε ένα πώς να κάνει καταδύσεις μόνο με το κράτημα της αναπνοής.

 

Για τους πτυχιούχους δύτες διοργανώνονται καθημερινά καταδυτικές εκδρομές με αυτοκίνητο η σκάφος στα ομορφότερα σημεία της ευρύτερης περιοχής φροντίζοντας πάντα οι καταδύσεις να πραγματοποιούνται στα σημεία με τις καλύτερες δυνατές καιρικές συνθήκες σε συνδυασμό με το επίπεδο της ομάδας των δυτών που θα πάρει μέρος.

 

Το πρόγραμμα μας καθημερινά περιλαμβάνει 3 καταδύσεις από τις 10:30 έως τις 19:00.Υπάρχει δυνατότητα για κράτηση της τελευταίας στιγμής στα τηλέφωνα μας η στο γραφείο μας για κατάδυση με το επόμενο γκρούπ.

 

Τέλος φροντίζουμε πάντα να δημιουργούνται μικρα γκρούπ 4-6 άτομα το ανώτερο για την καλύτερη απόλαυση της κατάδυσης γεγονός το οποίο εκτιμάται ιδιαίτερα από έμπειρους η αρχάριους δύτες.    

Ακολουθήστε μας..